2011. március 10., csütörtök

kb. 96300...

...perc telt el az utolsó bejegyzésem közzététele óta. Azt, hogy miért nem írtam már két hónapja, könnyű kitalálni: időhiány az oka. Nem csak a nagyvilágban történtek érdekességek az elmúlt két hónapban, de az én kicsi tyúkszarosomban is.

A legnagyobb újdonság, hogy ismét rövid a hajam.

Na jó, ennél azért izgalmasabb dolgok is történtek. A lapkihordás mellé szereztem egy másik diákmunka-helyet. Egy call centerben kezdtem el dolgozni, az egyszerűsített honosítási eljárásról adunk információkat. Az egyetemi dolgaim pedig a remélthez képest jóval időigényesebbek. Néha olyan fáradt vagyok szellemileg, hogy ihajj, de tök érdekes megfigyelni magamon, hogy mennyire bírom az efféle stresszt.

A hétköznapok energiaelvonásának tudom be azt is, hogy az utóbbi két hónapban mindössze egy téma jutott eszembe, amiről el is kezdtem egy bejegyzést írni, de aztán félbehagytam. Nagyon nyűgösnek tűnt. Ja, hogy mi volt a téma? Azt fejtegettem volna, hogyan magyarázzák a kreacionista nézeteket vallók azt, hogy egy jó világba Isten támadásra és védekezésre alkalmas képletekkel (tépő és méregfog, pókháló, stb.) teremtette a fajokat.


Ha bármilyen téma ötletetek lenne a számomra szívesen várom.

Egyelőre ismét csendben leszek, míg valami értelmeset nem tudok majd mondani.

2 megjegyzés :

  1. Szerintem fejtsd ki az eredetileg elgondolt témádat - engem legalábbis érdekel!

    VálaszTörlés
  2. Engem is érdekelne az értelmezésed arról, hogy a kreacionisták hogyan értelmezik a témát. :]

    VálaszTörlés