2012. február 1., szerda

Az elvesztés érzelmei

Egy barátommal beszélgettünk arról, hogy mennyire fájdalmas az, mikor egy barátságnak vége szakad. Az ember csak áll, néz maga elé, és gyakran nem is érti, hogy mi történt. Pár hónapja esett meg velem ez a dolog. Azóta a Gyűrűk ura film egyik betétdala nagyon eszembe juttatja azt az érzéshalmazt, amit átéltem akkor. Ahogy hallgatom számomra tökéletesen leképzei azon érzések szedetét, amit átéltem: szomorúság, értetlenség, düh, elmúlás-érzet, depresszió, fájdalom, feszült-nyugalom, feszültség, keserűség, megbántottság, erősödő önérzet, távolodás, kalitka-szabadság, elfogadás, szomorúság, szomorúság, megbékélés, apró szomorúsággal vegyes örömök a múltból.




Veletek történt már ilyen? Milyen érzés volt?

3 megjegyzés :

  1. Igen. Rossz. Ugyan nem fejezem ki magam olyan költőien, mint te, de tudod te, miről van szó. És akivel már történt ilyen, az szintén tudja.

    VálaszTörlés
  2. remember myself,h ide majd irjak hosszabban..:)

    VálaszTörlés
  3. na,hosszabban.az érzések:
    értéktelenség érzése, nem vagyok elég érzése, hiány érzése, önvád, fájdalom. aztán düh, bosszúvágy, majdénmegmutatomhogytudoknélküleis, önbizalom, erő, szabadság. aztán mind visszajöttek egy idő után :)

    VálaszTörlés